Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen? Neem dan een aankoopmakelaar in de arm! Vaak bent u emotioneel betrokken bij de woning en dat maakt het moeilijk om op het scherpst van de snede te onderhandelen. Als aankoopmakelaar doen we alles op alles en daardoor betaalt u de scherpste prijs voor uw droomhuis.
 
Onafhankelijk advies van onze aankoopmakelaar
Het is belangrijk dat een nieuwe woning helemaal naar uw wens is en dat u een goed gevoel heeft bij de aankoop. Onze makelaars kunnen u  goed adviseren en een eerlijke prijs bedingen. Met onze kennis van de woningmarkt bepalen we namelijk de waarde van het huis. Zo weten we dat u nooit teveel betaalt. Daarbij ontzorgt onze makelaar u enorm. We voeren bijvoorbeeld de onderhandelingen uit. Onze makelaars doen dit vaker en weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Indien nodig pluizen we het bestemmingsplan uit, geven we advies en kijken we of er nader bouwkundig onderzoek nodig is. Ook controleren we de koopovereenkomst en notariële stukken, en begeleiden tot de notaris.
 
Kosten aankoopmakelaar
Door onze kennis van de lokale markt en informatie over prijsontwikkelingen, kunnen we heel goed een reële prijs vaststellen. Hier doet u uw voordeel mee. Aan de ene kant betaalt u voor onze diensten en service als aankoopmakelaar, maar dat weegt niet op tegen het voordeel dat wij voor u halen uit de onderhandelingen. Onder het genot van een bak koffie vertellen wij u graag meer over onze tarieven. Zie ons als een partner bij de aankoop, zie ons als vraagbaak, het maakt ons niet uit. We doen het graag.
 
Kwaliteit aankoopmakelaar
Bij het kiezen van een aankoopmakelaar is het belangrijk dat deze is aangesloten bij een branchevereniging. Makelaarskantoor Zwaan is aangesloten bij de grootste belangenvereniging van Nederland. Dit is de Nederlandse Vereniging van Nederland (NVM). Dit bevestigt onze kwaliteit en de zekerheid die wij u bieden.
 
Recent aangekocht
     
 
 
 
 
.


  Direct een afspraak maken?


  Vul uw gegevens in:

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  "Contact met makelaar was goed.Ondanks de Corona tijd heeft hij heel erg zijn best gedaan om alles naar wens te laten verlopen ondanks wat tegenslagen. "

  Verkoper Jan Vaderstraat 19, Meliskerke, aanbevolen met een:

  9

  "Wilco Wisse van Makelaarskantoor Zwaan heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van een huis in Zoutelande. Alles liep op rolletjes!"

  Aankoopklant Stormvogel 17, Zoutelande, aanbevolen met een:

  9,5

  "Ze verdienen een dikke 9. Alles prima. Ze zijn deskundig, service gevoelig, denken met de klant mee en niet onbelangrijk een zeer redelijke prijs. Deze makelaar kan ik zeker een ieder aanbevelen. "

  Verkoper Sint Kruislaan 19, Vlissingen, aanbevolen met een:

  9,0

  "Kundig en altijd bereikbaar! Vriendelijke begeleiding Goede verkoop adviezen. We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. "

  Verkoper Teresastraat 7, Middelburg, aanbevolen met een:

  9,3

  "Het contact met de makelaar was deskundig, vriendelijk en persoonlijk. Ook op de communicatie met de mensen op kantoor en bereikbaarheid valt niets aan te merken. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn/haar huis wil verkopen! "

  Verkoper Kerkplein 23, Biggekerke, aanbevolen met een:

  10