Makelaarskantoor Zwaan

Wij zijn Makelaarskantoor Zwaan. Een bekende speler op de Walcherse woningmarkt. Al heel wat jaren zijn wij actief op de dorpen, aan de kust en in de steden van het Zeeuwse eiland Walcheren.
Onze dienstverlening bestaat uit de verkoop van (recreatie)woningen, aankoopbegeleiding en taxaties. Door de jaren heen hebben wij een goede en stabiele positie in weten te nemen, in zowel de permanente als de recreatieve woningmarkt.

Ontmoet ons teamTherese Wisse
Woonconsulente

Het leuke van werken bij een makelaar op een dorp, is de laagdrempeligheid. Ik woon zelf in Koudekerke, waar ook het kantoor van Zwaan gevestigd is, en ken veel mensen uit de omgeving. Persoonlijk, maar ook omdat ik ze nog herken van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, toen ze een huis bij ons kochten of verkochten. Dat is leuk voor mij én voor de klant. Toch komen er genoeg onbekenden bij ons binnen, bijvoorbeeld Duitsers, op zoek naar een recreatiewoning. Ik snap heel goed dat ze in deze mooie streek zoeken. Heerlijk uitwaaien op het strand van Dishoek. Ik doe het regelmatig. Fotocamera mee en ik ben vertrokken!


Contact met Therese?

info@zwaanmakelaars.nl
+31 (118) 55 32 88


Remco Oreel
Vastgoedadviseur

Wat is er nou mooier dan twee tevreden partijen aan tafel bij de notaris? Een verkoper die blij is met het resultaat en een koper die niet kan wachten om eigenaar van zijn droomwoning te worden. Ik geniet ervan. Niet alleen van het bereiken van het eindresultaat overigens, maar zeker ook van de weg daarnaartoe. Op een eerlijke en oprechte manier probeer ik het hele proces van de verkoop of zoektocht zo goed mogelijk te laten verlopen en zo geslaagd mogelijk te laten eindigen. Uw waardering, uw glimlach daar bij de notaris, dat is waar ik het allemaal graag voor doe. Daar kan ik thuis, bij mijn gezin, buiten op mijn fiets of lekker werkend in mijn tuin soms nog van nagenieten.


Contact met Remco?

r.oreel@zwaanmakelaars.nl
+31 (0)6 51 23 93 48


Annelisa Midavaine
Woonconsulente

Vakanties, zonnige landen en gezelligheid met vrienden en familie zijn dingen waar ik echt van kan genieten. Maar plezier in je werk is ook heel belangrijk. En dat heb ik gelukkig. Als woonconsulente heb ik het meeste plezier in het contact met onze klanten, met u. Ik probeer iedereen zo snel, enthousiast en vriendelijk mogelijk te helpen. Dit geeft mij veel voldoening, maar ik heb er nog een ander doel mee. Ik wil namelijk ook graag dat onze klanten met veel succes hun woning (ver)kopen via Makelaarskantoor Zwaan. Als dat lukt, is mijn werkdag weer goed afgerond!


Contact met Annelisa?

info@zwaanmakelaars.nl
+31 (118) 55 32 88


Wilco Wisse
Register Makelaar, Register Taxateur en Vestigingsleider

Verhalen, ik hou ervan. Tevens ben ik graag op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook luister ik graag naar verhalen van de mensen die ik dagelijks tijdens mijn werk spreek. Hun verhaal, úw verhaal, boeit mij enorm. Ik vind het een voorrecht om een deel van het verhaal te mogen uitmaken, als het gaat om uw woonwensen. Door helder en snel te communiceren en te doen wat ik beloof, ga ik steeds voor het beste resultaat. De waardering die ik hiervoor van klanten krijg, doet mij iedere dag opnieuw mijn beste beentje voorzetten.


Contact met Wilco?

w.wisse@zwaanmakelaars.nl
+31 (0)6 12 82 46 55

Visie

Het is onze ambitie om de meest persoonlijke en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in ons regio. Klanten weten onze dienstverlening dan ook voornamelijk te waarderen vanwege de persoonlijke benadering, de korte lijntjes, maar ook de heldere en actieve aanpak. Dit alles leidt tot uitstekende prestaties.

Beter dan een van onze opdrachtgevers kunnen wij het niet zeggen:

“Korte lijntjes, goed advies en een prettige begeleiding. Complimenten voor het hele team.”

Missie

Makelaarskantoor Zwaan is een solide en integere dienstverlener met oog voor duurzame relaties met klanten en medewerkers. Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen, bieden wij onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

Hoogwaardige dienstverlening, met de nadruk op kwaliteit; dat is voor ons belangrijk. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste presentatiemogelijkheden, gecombineerd met bewezen methodes van vroeger. Hierdoor leveren we constante kwaliteit.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. Wij volgen hun belangrijkste waarden – deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid – dan ook ten alle tijden op. Naast de NVM zijn wij ook ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs (NRVT) en VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van ons aanbod?  Volg ons ook via social media!

  "Het contact met de makelaar was deskundig, vriendelijk en persoonlijk. Ook op de communicatie met de mensen op kantoor en bereikbaarheid valt niets aan te merken. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn/haar huis wil verkopen! "

  Verkoper Kerkplein 23, Biggekerke, aanbevolen met een:

  10

  "Kundig en altijd bereikbaar! Vriendelijke begeleiding Goede verkoop adviezen. We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. "

  Verkoper Teresastraat 7, Middelburg, aanbevolen met een:

  9,3