Makelaarskantoor Zwaan

Wij zijn Makelaarskantoor Zwaan. Een bekende speler op de Walcherse woningmarkt. Al heel wat jaren zijn wij actief op de dorpen, aan de kust en in de steden van het Zeeuwse eiland Walcheren.
Onze dienstverlening bestaat uit de verkoop van (recreatie)woningen, aankoopbegeleiding en taxaties. Door de jaren heen hebben wij een goede en stabiele positie in weten te nemen, in zowel de permanente als de recreatieve woningmarkt.

Ontmoet ons teamWilco Wisse
Register Makelaar, Register Taxateur en mede-eigenaar

Verhalen, ik hou ervan. Tevens ben ik graag op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook luister ik graag naar verhalen van de mensen die ik dagelijks tijdens mijn werk spreek. Hun verhaal, úw verhaal, boeit mij enorm. Ik vind het een voorrecht om een deel van het verhaal te mogen uitmaken, als het gaat om uw woonwensen. Door helder en snel te communiceren en te doen wat ik beloof, ga ik steeds voor het beste resultaat. De waardering die ik hiervoor van klanten krijg, doet mij iedere dag opnieuw mijn beste beentje voorzetten. Verder houd ik erg veel van onze mooi leefomgeving en ben woonachtig in Serooskerke.


Contact met Wilco?

w.wisse@zwaanmakelaars.nl
+31 (0)6 12 82 46 55


Therese Wisse
Woonconsulente / Kandidaat-Register Makelaar / Taxateur o.z

Het leuke van werken bij een makelaar op een dorp, is de laagdrempeligheid. Ik woon zelf in Koudekerke, waar ook het kantoor van Zwaan gevestigd is, en ken veel mensen uit de omgeving. Persoonlijk, maar ook omdat ik ze nog herken van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, toen ze een huis bij ons kochten of verkochten. Dat is leuk voor mij én voor de klant. Toch komen er genoeg onbekenden bij ons binnen, bijvoorbeeld Duitsers, op zoek naar een recreatiewoning. Ik snap heel goed dat ze in deze mooie streek zoeken. Heerlijk uitwaaien op het strand van Dishoek. Ik doe het regelmatig. Fotocamera mee en ik ben vertrokken!


Contact met Therese?

info@zwaanmakelaars.nl
+31 (118) 55 32 88


Emma Welleman
Woonconsulente

Afwisseling & dynamiek maken elke werkdag een uitdaging. In mijn vrije tijd reis ik graag door Europa. Maar niets is mooier dan de Zeeuwse kust, de prachtige Manteling van Walcheren of de gezelligheid van Middelburg. Tijdens mijn werk als woonconsulente zorg ik ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Zo zorgen wij als team voor tevreden kopers en verkopers. Die voldoening zorgt ervoor dat ik elke werkdag weer enthousiast kan beginnen.


Contact met Emma ?

e.welleman@zwaanmakelaars.nl
+31 (118) 55 32 88

Visie

Het is onze ambitie om de meest persoonlijke en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in ons regio. Klanten weten onze dienstverlening dan ook voornamelijk te waarderen vanwege de persoonlijke benadering, de korte lijntjes, maar ook de heldere en actieve aanpak. Dit alles leidt tot uitstekende prestaties.

Beter dan een van onze opdrachtgevers kunnen wij het niet zeggen:

“Korte lijntjes, goed advies en een prettige begeleiding. Complimenten voor het hele team.”

Missie

Makelaarskantoor Zwaan is een solide en integere dienstverlener met oog voor duurzame relaties met klanten en medewerkers. Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen, bieden wij onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

Hoogwaardige dienstverlening, met de nadruk op kwaliteit; dat is voor ons belangrijk. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste presentatiemogelijkheden, gecombineerd met bewezen methodes van vroeger. Hierdoor leveren we constante kwaliteit.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. Wij volgen hun belangrijkste waarden – deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid – dan ook ten alle tijden op. Naast de NVM zijn wij ook ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs (NRVT) en VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars.

Op de hoogte blijven

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?  Volg ons ook via social media!

  "Top makelaarskantoor, die ook in deze huidige markt, toegevoegde waarde leveren! "

  Verkoper Burchtstraat 51, Oost-Souburg, aanbevolen met een:

  10

  "Super. Alles top geregeld Goede service altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk personeel "

  Verkoper Binnenhof 1, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "Een zeer prettig contact met de makelaar, goede adviezen met betrekking tot de onderhandeling, zorgvuldig bij de beoordeling van de documenten. "

  Aankoopklant Boulevard Evertsen 92, Vlissingen, aanbevolen met een:

  9