Verkocht
Informatie

1925

Bouwjaar

125 m2

Woonoppervlakte

367 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Dorpsdijk 47 , Vrouwenpolder

Instapklare, vrijstaande woning, voorzien van een fraaie uitbouw en luxe afwerking. Aan de achterzijde is er vrij zicht op het achtergelegen groen. Andere pluspunten zijn de ruime woonkamer, luxe keuken en vier slaapkamers op de eerste verdieping. Ook de tuin is strak aangelegd. Een moderne veranda en ruime oprit maken het geheel af. In Vrouwenpolder is de kust en overige natuur altijd in de buurt. Kom binnenkijken en laat jezelf verrassen.

WONEN
Blikvanger is de riante woonkamer met fraai uitbouw. De achterpui is bijna geheel van glas waardoor er een perfecte verbinding tussen binnen en buiten is gerealiseerd. Totaal meet de woonkamer circa 40m². Een recent geplaatste houtkachel (ter overname) werkt sfeer verhogend. Doordat de woning hoger is gelegen dan de tuin is er vanuit de woonkamer een mooi uitzicht op de omgeving.

Zoals gezegd is de keuken luxe te noemen. Deze stijlvol uitgevoerde ruime is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, 3 in 1 heet waterkraan en een combi oven. Heel handig en praktisch is de kelderruimte. Deze is verrassend ruim en zul je zeker gaan gebruiken. Een badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming maken samen met de bijkeuken met witgoedaansluiting, toiletruimte en de ruime hal de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers. Diverse (dak)ramen zorgen voor voldoende daglicht. Mocht meer ruimte wenselijk zijn dan is dit door middel van het plaatsen van een dakkapel aan bijvoorbeeld de achterzijde relatief eenvoudig te realiseren. Ook is er op de verdieping een modern toilet. Via een zoldertrap is de handige bergzolder bereikbaar. Ideaal voor het opslaan van spullen.

TUIN, SCHUUR EN MEER
De tuin is voorzien van een terras, gras, bestrating en groen. Zoeken naar privacy is niet nodig want die is volop aanwezig. Achterin de tuin staat een fraai vormgegeven veranda waar het heerlijk genieten is van de (avond)zon. Ook is er een ruime schuur. Een ideale plek voor een hobby. Achter de schuur staat een houten berging. De oprit aan de voorzijde is eveneens een pluspunt. Hier kun je gemakkelijk drie auto’s kwijt.

ALGEMEEN
-Het dak is recent voorzien van isolatie aan de buitenzijde en nieuwe dakpannen
-14 zonnepanelen aan de voorzijde
-Modernisatie en uitbouw uitgevoerd in 2018
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas
-Oplevering in onderling overleg.

LOCATIE
Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Op loopafstand achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1925

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 125 m2
Perceeloppervlakte: 367 m2
Inhoud: 490 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Energielabel: B

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag