Verkocht onder voorbehoud
Informatie

1982

Bouwjaar

109 m2

Woonoppervlakte

133 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Martin Luther Kingstraat 36 , Vlissingen

Rustig gelegen gezinswoning in een kindvriendelijke woonomgeving. Op loopafstand van een basisschool en de groene longen van Paauwenburg. Het strand, overige natuur en winkels bevinden zich op fietsafstand. Kortom relax wonen in een mooie woonomgeving.

Woonkamer en keuken vormen samen een groot geheel. Aan de voorzijde bevindt zich de zithoek met uitzicht richting de omgeving. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde, van waaruit een leuk zicht is op de achtertuin. De keuken in hoekopstelling biedt toegang tot de achtertuin. De keuken is eenvoudig. De trapopgang richting de eerste verdieping met hal en toilet bevinden zich in het hart van de woning.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Deze ruimtes zijn van prima afmeting en, mede door een dakkapel aan de voorzijde, goed bruikbaar als slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en wastafel. Vanaf de overloop leidt een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze is ingedeeld in een overloop met cv-opstelling en een vierde slaapkamer. De slaapkamer is ruim van opzet en door middel van een dakraam is er voldoende daglichttoetreding.

De achtertuin is voorzien van bestrating en groen. Door ligging aan de rand van de straat grenst het geheel aan de achterzijde aan het groen. Achterin de tuin staat een ruime stenen berging en er is een vrije achterom.

IN HET KORT
-Energielabel C
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Paauwenburg is een gewilde woonwijk en heeft tal van voorzieningen en een goed gesorteerd winkelcentrum met o.a. een supermarkt, bakker, bloemenwinkel en drogisterij. Het centrum van Vlissingen en de boulevard bevinden zich op fietsafstand. Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1982

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 109 m2
Perceeloppervlakte: 133 m2
Inhoud: 345 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag