Recreatie

Uw recreatiewoning verkopen? Elke verkoop start met een gesprek met één van onze makelaars. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Kiest u voor onze diensten? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door een korte lijn met uw contactpersoon, snelle communicatie en een doelgerichte aanpak.
 
Groot zoekbestand voor recreatiewoningen
We hebben een omvangrijk netwerk met wellicht veel kandidaten voor uw huis. Iedereen die een woning zoekt kan zich via onze website gratis inschrijven. Daarnaast komen we dagelijks nieuwe, potentiële woningzoekers tegen. Door hier de juiste aandacht aan te geven beschikken we over een groot aantal potentiële woningzoekers.
 
Professionele presentatie van uw recreatiewoning
Vooraf bespreken we alle opties, zoals diverse presentatiemogelijkheden, advertentiemogelijkheden, social media en etalagepresentatie. Ieder huis heeft zijn eigen, specifieke pluspunten. Daarom moet elk huis zijn eigen unieke presentatie krijgen. We benadrukken de voordelen die bij uw huis passen maar maken, indien van toepassing, ook andere factoren belangrijk. Sprekende foto’s zijn van groot belang voor een goede eerste indruk. Na het verkoopklaar maken van uw woning, maakt een professionele fotograaf foto's van het interieur, het exterieur en, niet onbelangrijk, de omgeving. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken zoals een woningvideo, opname met een drone en 360 graden foto's.
 
Vakkundig recreatieteam
U wordt volledig ontzorgd door ons recreatieteam en uiteraard op de hoogte gehouden van alle vorderingen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Door onze jarenlange ervaring en opleiding weten wij wat de valkuilen zijn en hebben wij veel kennis vergaard om u juist te kunnen informeren.
 
Doordachte successtrategie
Vanaf de eerste kennismaking denken wij met u mee. We zetten alles op alles om uw huis snel en succesvol te verkopen. Kernvraag hierin is altijd, waarom wil iemand in uw woning wonen? Door deze vraag op allerlei wijze juist te beantwoorden krijgt uw woning de juiste verkoopstrategie mee.


  Direct een afspraak maken?


  Vul uw gegevens in:

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  "In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan. "

  Verkoper Vlissingsestraat 34 Vlissingen, aanbevolen met een:

  10

  "Contact met makelaar was goed.Ondanks de Corona tijd heeft hij heel erg zijn best gedaan om alles naar wens te laten verlopen ondanks wat tegenslagen. "

  Verkoper Jan Vaderstraat 19, Meliskerke, aanbevolen met een:

  9

  "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk. "

  Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

  10

  "Een uitstekend team waarin klant is koning centraal staat. Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Fijn laagdrempelig contact. "

  Aankoopklant van Strijenstraat 11, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan."

  Verkoper Vlissingsestraat 34, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10