Verkocht onder voorbehoud
Informatie

1934

Bouwjaar

104 m2

Woonoppervlakte

1.199 m2

Perceeloppervlakte

5

Slaapkamers

Burgemeester Lantsheerweg 16 , Arnemuiden

Waar vind je dit? Karakteristiek, en rustig wonen op bijna 1.200m² grond, aan de rand van het dorp en ook nog eens in een kindvriendelijke omgeving. Altijd al gedroomd van een grote tuin maar niet buitenaf willen wonen? Kom dan zeker kijken. Dit geheel heeft veel meer te bieden dan de voorgevel doet vermoeden.

TUIN
Voor een natuur- en tuinliefhebber is de achtertuin de plek waar het om draait. Gras, borders, moestuin, speeltuin en fruitbomen wisselen elkaar af. Een slingerend pad met houtsnippers zorgt voor een leuke afwisseling en is ook praktisch, alle ruimtes zijn zo goed bereikbaar. Nagenoeg alles wat in de tuin staat is ook nog eens eetbaar. Een jaar rond eten uit eigen tuin is mogelijk. Een leuk detail is de vuurplaats. Een heerlijke plek welke elk jaargetijde gebruikt kan worden. Door het ontbreken van directe bebouwing is er de nodige privacy.

WONEN
De keuken vormt het hart van de begane grond. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met als blikvanger de houtkachel. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving. In het verleden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Het achterste deel is nu in gebruik als eetkamer. Zowel eetkamer als woonkamer staan in verbinding met de keuken. De keuken is eenvoudig maar doeltreffend. Uiteraard is er ook een toilet op de begane grond. Vanuit een hal met witgoedaansluiting en cv-opstelling is de eerste verdieping te bereiken.

SLAPEN EN MEER
Om de ruimte op de eerste verdieping zo efficiënt mogelijk te benutten is deze opnieuw ingedeeld. Momenteel zijn er vijf (slaap)kamers, een badkamer en toiletruimte aanwezig. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde, een fraaie raampartij geeft hier veel daglicht. Aan de achterzijde zijn er nog twee slaapkamers en het midden van de verdieping wordt gevormd door twee kleine (slaap)kamers, een badkamer en separate toiletruimte. De badkamer (recent gerealiseerd) is voorzien van en douche en wastafelmeubel. Ideaal is de aparte toiletruimte. Vanaf de overloop is er een zoldertrap naar de handige bergzolder. De verbouwing van de kleine slaapkamer en het toilet worden momenteel afgerond.

OVERIG
Parkeren kan aan de straat aan de voorzijde. De tuin is ontsloten via een toegang aan de zijkant van de woning en in de tuin staat een houten berging, ideaal te gebruiken als opslagruimte of voor de fietsen.

ALGEMEEN
-Nagenoeg nieuwe cv-ketel uit 2023
-Door toepassing van nieuwe kozijnen met isolerend glas, muur- en dakisolatie zijn er de nodige isolerende maatregelen getroffen. Het huidige energielabel is gedateerd en zal bij een nieuwe vaststelling naar alle waarschijnlijkheid beter uitkomen.
-Momenteel wordt de verbouwing afgerond zodat de woning schilderklaar is bij de overdracht.
-Oplevering in onderling overleg.

Arnemuiden is een plaats met een rijke geschiedenis als vissersdorp. Het kreeg stadsrechten in 1574. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de Hervormde Kerk en Museum Arnemuiden, dat de lokale visserijcultuur toont. Het is goed bereikbaar via de A58 en heeft een treinstation. Er zijn goede voorzieningen diverse winkelaanbod, scholen, diverse kerken en een actief verenigingsleven.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1934

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceeloppervlakte: 1.199 m2
Inhoud: 350 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Energielabel: F

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag