Verkocht
Informatie

1930

Bouwjaar

88 m2

Woonoppervlakte

128 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Bakkersgang 2 , Biggekerke

Wonen aan één van de karakteristiekste straten van Biggekerke? Bakkersgang 2 is gelegen aan een doodlopende straat, grenzend aan het kerkplein, met een zeer gering aantal verkeersbewegingen. Deze karakteristieke woning met veel privacy is voorzien van een ruime woonkamer, fraaie slaapkamer en zonnige tuin. Kom kijken en laat u verrassen.

WONEN
De keuken is meteen de entree van de woning. Deze is in 2022 geplaatst en voorzien van onder andere een vaatwasser en inbouwmagnetron. Vanuit deze ruimte is er toegang naar de lichte woonkamer. De openslaande tuindeuren zorgen voor veel daglichttoetreding en toegang tot de zonnige achtertuin. De sfeervolle woonkamer heeft een open trap naar de slaapkamer. Het toilet, berging en de badkamer bevinden zich achter de keuken. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en radiator.

De verdieping is verdeeld in een royale slaapkamer, en een aansluitende berging. Mocht u meer slaapkamers wenselijk vinden dan is de slaapkamer eenvoudig op te delen in twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning is er een dakkapel geplaatst waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot en uiteraard is geeft dit ook een positief effect op het licht.

TUIN
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden heeft een houten berging en is volledig omheind waardoor er veel privacy is. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt op elk moment van de dag een plaatje in de zon. Daarnaast is er een houten berging, ideaal te gebruiken voor het opslaan van tuinspullen.

ALGEMEEN
– In 2020 is de gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met HR beglazing
– Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2020.
– De cv-ketel is in november 2023 voor het laatst onderhouden en voorzien van een slimme woonkamer thermostaat.
– Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1930

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 88 m2
Perceeloppervlakte: 128 m2
Inhoud: 244 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: muurisolatie
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag