Informatie

1946

Bouwjaar

79 m2

Woonoppervlakte

155 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Dorpsstraat 10 , Biggekerke

Op een rustige en leuke woonlocatie, hartje Biggekerke, staat dit huis te wachten op iemand met twee rechterhanden. Dit is echt een klushuis te noemen. Handen uit de mouwen en aan de slag. Je kunt hier echt helemaal je eigen huis van maken. Dergelijke kansen komen maar weinig vrij.

Een mooi detail is de en suite woonkamer. Deze verdeling is origineel, altijd zo gebleven en hoort ook echt bij dit type woning. De woonkamer is met zo een 26m² aan woonoppervlakte zeker niet klein. De dichte keuken is eventueel bij de woonkamer te trekken. Verder bestaat de begane grond uit een hal met toilet en is de trapkast vanuit de keuken te bereiken.

De verdieping bestaat momenteel uit een overloop en twee ruime slaapkamers. Met wat aanpassingen is het hier wellicht mogelijk om een kleine, derde kamer te realiseren. De badkamer is momenteel voorzien van een wastafel en douche. Via een steektrap is de ruime vliering te bereiken. Ideaal voor het opbergen van spullen.

De achtertuin is diep (tot aan de schuur zo een 13 meter) en voorzien van een stenen berging. Via de zijkant van de woning is er een ontsluiting naar de Dorpsstraat aan de voorzijde.

Kortom een woning die kansen biedt. Zie jij dit zitten? Bel ons voor het maken van een afspraak.

ALGEMEEN
-Voor het verduurzamen van de woning is het mogelijk om subsidie aan te vragen.
-Verwarming door middel van gaskachels.
-Geiser voor warm water.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1946

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 79 m2
Perceeloppervlakte: 155 m2
Inhoud: 275 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: geen isolatie
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag