Vraagprijs € 575.000,- k.k.
Informatie

1972

Bouwjaar

159 m2

Woonoppervlakte

530 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Kerkring 18 , Grijpskerke

Makelaarskantoor Zwaan heeft het genoegen namens haar opdrachtgever dit woonhuis en optioneel het voormalige winkelpand in de dorpskern van Grijpskerke te koop aan te bieden. De woning is goed gelegen op een rustige, kindvriendelijke en mooie woonlocatie aan de karakteristieke Kerkring.

WOONHUIS
Op de begane grond bestaat de woning uit een uitgebouwde woonkeuken en een riante woonkamer met zicht op de ring en tevens ook op de diepe achtertuin. Een schuifdeur zorgt voor verbinding tussen de woonkamer en het terras. De leefruimte op de begane grond is ruim en mede door de aanwezigheid van diverse raampartijen ook lekker licht.

Tussen de voormalige winkel en de woning bevindt zich een ‘bufferruimte’. Deze ruimte is opgedeeld in diverse separate ruimtes en kunnen prima dienst doen als bijkeuken, hobbyruimte of kantoor. Verder is er op de begane grond nog een ruime hal en toiletruimte.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime en daarmee goed bruikbare slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is onderverdeeld in een ruime overloop en vierde slaapkamer.
De tuin is ruim van opzet en zeer diep. Achterin de tuin staat een houten schuur met terras. De tuin is voorzien van groen en veel gras. Er is een hoge mate van privacy aanwezig.

VOORMALIGE WINKEL EN PERCEEL
Het overige deel van pand (niet in deze vraagprijs inbegrepen) omvat een voormalige supermarkt en een stuk ongebonden grond (afsplitsbaar). Door de bedrijfsbeëindiging van de supermarkt komt het geheel nu beschikbaar voor verkoop. Het pand, gebouwd rond 1972 en uitgebreid in 1990, staat op twee percelen met een gezamenlijk oppervlak van 1.330 m
Het geldende omgevingsplan biedt ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en gebruik van het pand. Mocht u verdere vragen hebben of interesse tonen, staan wij graag ter beschikking voor nadere toelichting en eventuele bezichtigingen.

KENMERKEN:
– Vraagprijs € 575.000,- k.k. voor het woonhuis, € 399.000,- k.k. voor het bedrijfsgedeelte (winkel), en € 50.000,- k.k. voor de achterliggende grond
– Bouwjaar 1972 en uitbouw 1990
– Energielabel D (woonhuis)
– Verkoop van het geheel in een overeenkomst heeft de voordeel. Het is mogelijk om de woning separaat van het bedrijfsgedeelte aan kopen. Dit in overleg en in combinatie met verkoop van het bedrijfsgedeelte aan een andere partij.

Uitgebreide verkoopinformatie van het geheel (woning + bedrijfsgedeelte) is opvraagbaar via ons kantoor.

LOCATIE:
Het dorp Grijpskerke, gelegen in de provincie Zeeland, heeft zijn eigen charme en unieke kenmerken die het tot een aantrekkelijke woonplaats maken. Grijpskerke staat bekend om zijn rustige sfeer, gemeenschapsgevoel en de prachtige omgeving die het biedt. Hoewel het niet zo groot is als sommige steden, heeft Grijpskerke zijn eigen bijzondere eigenschappen die bewoners en bezoekers aantrekken.
Grijpskerke heeft een hechte gemeenschap waarin mensen elkaar kennen en begroeten. De landelijke omgeving en de nabijheid van natuurgebieden maken het een ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur.
In de afgelopen jaren heeft Grijpskerke enkele nieuwe voorzieningen verwelkomd en zijn er enkele renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd.
De bereikbaarheid van Grijpskerke is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het dorp is goed verbonden met het omliggende gebied. Het treinstation en het centrum van Middelburg liggen op korte afstand, en zowel per auto als te fiets zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Grijpskerke bevindt zich in de nabijheid van belangrijke snelweg A58, die de regio verbinden en het reizen vergemakkelijken.
Hoewel Grijpskerke wellicht niet dezelfde bruisende activiteit heeft als sommige steden, biedt het een vredige en gemeenschapsgerichte leefomgeving voor degenen die de rust van een landelijk dorp waarderen.

BODEMINFORMATIE:
In het bodemloket wordt melding gemaakt dat de locatie voldoende is onderzocht. De resultaten van het uitgevoerde (historische) bodemonderzoek geven aan dat de (voormalige) activiteiten en/of de onderzoekslocatie voldoende zijn onderzocht in het kader van de Wet bodembescherming. Uit het bodemloket kan niet worden gehaald wanneer er een onderzoek heeft plaatsgevonden. In het kader van dit adviesrapport hebben wij geen aanvullende gegevens opgevraagd bij de gemeente Veere.

BESTEMMING:
Het object ligt binnen het gemeentelijk plan; ‘Kom Grijpskerke’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 19-04-2012 en heeft de bestemming ‘Gemengd’.
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven uit categorie A van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
b. detailhandel;
c. dienstverlening;
d. horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten;
e. kantoren;
f. maatschappelijk in de vorm van bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd- en kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven en religie;
g. wonen;
Daarnaast is er een voorontwerp van het nieuwe bestemmingsplan uitgebracht. Het voorontwerp; ‘Kernen Veere Plus’ is gepubliceerd op 13-12-2022. Deze locatie verkrijgt uitbreiding van de gebruiksfuncties alsook een nieuwe bestemming. Deze locatie verkrijgt in het voorontwerp bestemming; Gemengd -1.
In dit nieuwe voorontwerp zijn bedrijven tot cat. B van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, bedrijfswoningen en cultuur en ontspanning mede toegestaan.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

STAAT VAN OPLEVERING:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

KOOPOVEREENKOMST:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1972

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 159 m2
Perceeloppervlakte: 530 m2
Inhoud: 580 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag