Verkocht
Informatie

1971

Bouwjaar

120 m2

Woonoppervlakte

164 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Banckertstraat 19 , Koudekerke

Leuke hoekwoning met zonnige tuin en GARAGE in de achtertuin. Vier slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken zorgen voor een compleet geheel. Op de eerste en tweede verdieping zijn de kozijnen vervangen voor kunststof. Aan de achterzijde is er goede mate van privacy doordat het perceel grenst aan een garagepleintje. Zeker met een gezin is het hier heel fijn en veilig wonen.

WONEN
In de woonkamer is de open haard met schouw de blikvanger. Daarnaast is er veel daglichttoetreding door de aanwezige ramen ook de erker aan de voorzijde zorgt voor een speelse indeling. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken. Deze is onder andere voorzien van een oven, vaatwasser en koelkast. In het verleden is er een handige bijkeuken aan de keuken geplaatst. Deze is voorzien van een dubbele tuindeur naar de tuin. Het toilet is te bereiken vanuit de hal.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie, prima bruikbare, slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Op de ruime overloop bevindt zich de cv-ketel en is er een praktische bergruimte. De vierde slaapkamer is ruim bemeten en ook lekker licht.

TUIN EN GARAGE
De tuin is gesitueerd op het zuiden. De zon hoef je dus niet op te zoeken. Achterin de tuin staat een handige garage. Ideaal om de auto te parkeren of te gebruiken als hobby- of werkruimte. De garage komt uit om het eerder genoemde garagepleintje. Daarnaast heeft ook de tuin nog een eigen ontsluiting.
Kortom een complete woning op een prima woonlocatie.

ALGEMEEN
-Voorzien van dubbele beglazing en deels kunststof kozijnen.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1971

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 164 m2
Inhoud: 395 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag