Informatie

1956

Bouwjaar

174 m2

Woonoppervlakte

8.405 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Braamweg 10 , Koudekerke

Buiten wonen in een dorp. Wat ons betreft biedt Braamweg 10 het beste van twee werelden. Royaal en landelijk wonen maar toch de voordelen van het dorp bij de hand. Het geheel is gelegen op een zeer riant kavel van 8.405m² eigen grond en is voorzien van een ruim bemeten schuur van circa 360m². U kunt hier dus alle kanten mee op. Denk hierbij aan het houden van paarden, een grote hobby- of opslagruimte of het verbouwen van uw eigen voedsel. Mogelijkheden genoeg om op deze locatie uw woondroom te realiseren.

WONEN
De woning is goed onderhouden en kenmerkt zich door veel leefruimte op de begane grond. Met name de woonkamer is zeer ruim bemeten. In 2003 is de woning flink uitgebreid waardoor er extra veel leefruimte is ontstaan. Het zitgedeelte bevindt zich momenteel aan de voorzijde terwijl er aan de achterzijde ruimte is voor een eettafel. Vanuit de gehele woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving en het eigen perceel. Veel ramen zorgen voor meer dan voldoende daglicht. De keuken is in verbinding met de woonkamer en voorzien van een inductie kookplaat, vriezer, vaatwasser, koelkast, oven en afzuigkap. Naast de keuken is er een praktische bijkeuken met wasruimte en douche. Ook is er op de begane grond een toilet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is eventueel weer terug te brengen naar twee slaapkamers zoals dit voorheen ook was. Aan de voorzijde zijn er twee prima (slaap)kamers en het hart van de verdieping wordt gevormd door de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

SCHUUR
Blikvanger is de voormalige landbouwschuur. Deze meet circa 360m² plus een entresol vloer. De schuur is onderverdeeld in een berging aansluitend aan de bijkeuken, een garage met garagedeur en het grootste gedeelte wordt gevormd door een opslagschuur welke deels voorzien is van paarden boxen. Diverse schuurdeuren zorgen ervoor dat groot materiaal ook naar binnen kan.

PERCEEL
Het perceel is onderverdeeld in verharding rondom de schuur, een siertuin met terras aan de achterzijde van de woning en achter woning en schuur een ruim bemeten weide met groenrand van meer dan 6.000m². De verharding rondom de schuur zorg voor een optimaal gebruik van de schuur en dient tevens als parkeerruimte. In de siertuin vormen gras, groen, borders en terras elkaar af. Het overige perceel is grotendeels ingezaaid met gras en voorzien van een groenrand als afscheiding.

ALGEMEEN
-Energielabel A
-24 zonnepanelen in 2023 goed voor 4445 KwH
-Het dak van de schuur is in 2019 vervangen voor isolerende dakplaten
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loopafstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1956

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 174 m2
Perceeloppervlakte: 8.405 m2
Inhoud: 2.600 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag