Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

143 m2

Woonoppervlakte

540 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Burgemeester Dregmansstraat 27 , Koudekerke

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen? Op deze rustige en fijne woonlocatie is het mogelijk. Het geheel is gelegen op een perceel van 540m² en is naast een slaapkamer en badkamer op de begane grond ook nog voorzien van twee slaapkamers op de verdieping, een ruime aangebouwde berging/garage en een verzorgde, speels aangelegde tuin. Ook aan duurzaamheid is gedacht, onder andere door de aanwezigheid van 12 zonnepanelen.

(GELIJKVLOERS) WONEN
De woonkamer is tuingericht en gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Diverse ramen geven een mooi zicht op de tuin. Momenteel is de woonkamer ingedeeld in een living aan de achterzijde en een eetruimte aan de kant van de keuken. De keuken in hoekopstelling is onder andere voorzien van een oven, keramische kookplaat en een vaatwasser.

De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is circa 20m² groot en is voorzien van een aantal handige inbouwkasten. Vanuit de hal zijn de badkamer en het separate toilet te bereiken. De badkamer is voorzien van ene douchecabine en wastafel.

EERSTE VERDIEPING
Via de vaste trap is er toegang naar de eerste verdieping. Deze is onderverdeeld in een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Het middengedeelte betreft een zeer riante overloop met bergruimte. De overloop is dusdanig groot dat deze ook prima te gebruiken is als werk- of hobbyruimte.

BERGING EN TUIN
De aangebouwde berging (eventueel in gebruik te nemen als garage) is onderverdeeld in twee ruimtes. Bergruimte aan de voorzijde en een technische-/werkruimte met opstelling cv-ketel aan de achterzijde. De berging is voorzien van verwarming, elektra en water. Een loopdeur aan de achterzijde en een dubbele deur aan de voorzijde zorgen voor toegang.

Een verrassing is de tuin. Groen, terras, grind en hagen zorgen voor een mooie en goed afgestemde afwisseling. Mede door de hoeveelheid groen is er een hoge mate van privacy. De zon is altijd wel op te zoeken terwijl het ook mogelijk is om in de schaduw te zitten. In de tuin staat ook nog een houten berging, ideaal geschikt voor het opslaan van tuinspullen.

ALGEMEEN
-Cv-ketel is in 2023 onderhouden.
-12 zonnepanelen in 2023 goed voor een opbrengst van 3750 KwH.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 143 m2
Perceeloppervlakte: 540 m2
Inhoud: 465 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag