Vraagprijs € 359.000,- k.k.
Informatie

1910

Bouwjaar

69 m2

Woonoppervlakte

437 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Dishoekseweg 43 , Koudekerke

Fantastisch gelegen in het buitengebied met uitzicht naar alle kanten. Dit is een unieke kans om in het buitengebied te wonen en ook nog eens dichtbij de kust. Het leuke van deze locatie is ook dat Koudekerke en Vlissingen op zeer korte afstand zijn gelegen. Kortom hier kunt u, uw woondroom verwezenlijken.

HET PERCEEL
Deze half vrijstaande woning is gelegen op een kavel van 437m² eigen grond. Het perceel is nog helemaal naar eigen wens in te richten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een mooie combinatie van groen met een aantal zichtlijnen naar de omgeving wordt. Parkeren kan nu nog niet op eigen terrein maar ook dit is naar alle waarschijnlijkheid te realiseren. Achterop het perceel staat ene stenen schuur met aangebouwde berging. Vanaf alle plekke op het perceel is het uitzicht wat aandacht trekt.

WONEN
De woning is eenvoudig en geschikt voor iemand die deze woning met veel liefde weet te transformeren naar hedendaagse standaard. Er is een ruime woonkamer, dichte en eenvoudige keuken, een bijkeuken, toiletruimte en een badkamer met douche en wastafel. Levensloopbestendig wonen kan nu al door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop en een riante tweede slaapkamer aanwezig. Aan de achterzijde zorgt een dakkapel voor net even wat meer ruimte. Tevens zijn er diverse bergruimtes aanwezig. In één van deze ruimtes bevindt zich de cv-opstelling.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbel glas.
-Ruime schuur met extra berging.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 69 m2
Perceeloppervlakte: 437 m2
Inhoud: 220 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: zijtuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag