Verkocht
Informatie

1971

Bouwjaar

115 m2

Woonoppervlakte

174 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Doormanstraat 27 , Koudekerke

Leuke en nette hoekwoning met GARAGE! Gelegen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie aan een doodlopend stukje van de Doormanstraat. Zeker met kinderen is het hier ideaal en veilig wonen. Spelen op de straat of op het nabijgelegen garagepleintje is hier prima mogelijk. Een ander voordeel van een hoekwoning is het gegeven dat er maar aan één kant buren zijn. Zonnepanelen en voldoende isolatie zorgen bij deze woning ook nog eens voor een energielabel B. Dat is voor een dergelijke woning een meer dan prima label. Kortom kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De woonkamer is voorzien van een mooie plavuizen vloer, heeft veel daglichtinval en biedt een leuk uitzicht op de omgeving. Een schouwpartij zorgt voor een gezellige indeling. In 2020 is er een nieuwe, stijlvolle keuken geplaatst. Deze is voorzien van een koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken maar ook vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. In de hal is er toegang tot de moderne toiletruimte en een handige trapkast.

SLAPEN EN MEER
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel. De badkamer is functioneel en voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineopstelling. Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met handige opbergkasten, tevens bevindt zich hier de cv-opstelling. Zeer fraai is de vierde (slaap)kamer. Momenteel is deze in gebruik als werkkamer met de nodige bergruimte. Een tweetal dakramen zorgt voor voldoende daglicht op deze verdieping.

TUIN & GARAGE
De achtertuin is voorzien van bestrating en groen. Hier is het heerlijk in of juist uit de zon zitten. Een brede poort biedt toegang tot het naastgelegen garageplein en richting de bijbehorende garage. Ook aan de voorzijde is er nog een aardig stuk tuin. Tussen voor en achtertuin zorgt een overkapping (tussen huis en garage, ideaal te gebruiken als opslagruimte) voor een verbinding. Vanuit deze ruimte is er ook een toegangsdeur naar de garage. De garage komt uit op een garageplein, direct naast het woonhuis. Deze garage is voorzien van elektra en tevens van een elektrische, op afstand bedienbare, garagedeur.

ALGEMEEN
-Op de eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen, nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
-Dak- en muurisolatie.
-12 zonnepanelen uit 2020. Deze leverden in 2022 circa 3.100 kWh aan stroom op.
-De goten voor en achter zijn in 2022 vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.
Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1971

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 174 m2
Inhoud: 400 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: B

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag