Vraagprijs € 309.000,- k.k.
Informatie

1960

Bouwjaar

59 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Drie Turkenlaan 7 ., Koudekerke

Wonen op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u dit goed onderhouden appartement met twee slaapkamers, een ruim balkon, gemeenschappelijke tuin en berging in het prachtige buurtschap Dishoek aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 300 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Dit appartement valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden.

HET APPARTEMENT
Het appartement is goed onderhouden en verzorgd afgewerkt. Opvallend is de aanwezigheid van zeer veel glas in zowel voor- als achtergevel. Hierdoor is er in het gehele appartement veel daglichttoetreding. Het balkon is ruim van opzet en vanuit de woon- als slaapkamer bereikbaar. Het woonprogramma is gericht op de zon/balkon. De houtkachel zorgt voor de juiste sfeer.
Het balkon is namelijk gesitueerd op het zuiden maar door een overstek blijft de warmte deels buiten. De keuken is modern en verrassend ruim en beschikt over een gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, afzuiging en oven.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers, de hoofdslaapkamer biedt toegang tot het balkon. Hier is het heerlijk wakker worden.

MEER INFO
Het appartementencomplex bestaat uit vijf appartementen, een gezamenlijke tuin, gezamenlijke binnen- maar ook buitenberging (bedoeld voor de fietsen), een eigen parkeerplaats per appartement en een garage (niet behorend bij dit appartement). Het onderhoud aan het gebouw is goed. De VvE is actief en vergadert jaarlijks.

IN HET KORT
-Verwarming door middel van blokverwarming
-Warmwater door middel van een geiser
-Eigen trapopgang en meterkast
-Oplevering in onderling overleg.
-De jaarlijkse VvE bijdrage, inclusief een voorschot voor de stookkosten bedraagt momenteel € 2.600,- per jaar.

OMGEVING
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 59 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 165 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin:

Energie:
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag