Verkocht
Informatie

1975

Bouwjaar

160 m2

Woonoppervlakte

20.720 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Kaasboerweg 4 , Meliskerke

Uniek object op een fraaie locatie op Walcheren. Dergelijke kansen in het buitengebied komen maar zelden vrij. Meer dan twee hectare grond, een ruime, vrijstaande woning met verrassend mooie tuin, riante schuur, paardenboxen, een rijbak en een weide vormen samen een harmonieus geheel. Dit alles is gelegen net buiten de bebouwde kom van Meliskerke op korte afstand van alle voorzieningen en uiteraard ook nabij het fraaie strand van Zoutelande. Zeker als u paarden aan huis wilt houden is dit een locatie die u moet komen bekijken. Alles is hier goed op ingericht en kan op een eenvoudige manier door u worden doorgezet.

WONING
De woning is voorzien van een A-label. Gezien de leeftijd is dat zeer goed te noemen. Maar er is dan ook echt geïnvesteerd in duurzaamheid. Onder andere 28 zonnepanelen, een hybride warmtepomp, voldoende isolatie en HR++ glas hebben de woning echt toekomstbestendig gemaakt. Ook de belangrijke ruimtes zoals keuken en badkamer zijn in goede conditie. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming, terwijl een gashaard in de woonkamer voor de juiste sfeer zorgt.

De keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. koelkast, vaatwasser, combi-oven en inductie kookplaat). In combinatie met de woonkamer is er een ruime leefruimte op de begane grond. De vloeren zijn strak afgewerkt met plavuizen. Een andere blikvanger is de tuinkamer uit 2013. Hier is het heerlijk vertoeven met een mooi zicht op de tuin en omgeving.

Door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort gelijkvloers wonen tot de opties. De slaapkamer is ruim van opzet. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een praktische bijkeuken en separaat toilet maken de begane grond compleet. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers met mooi zicht op de omgeving en een derde, kleinere slaapkamer. Verder bevindt zich op de overloop een separate stookruimte.

BUITEN
Een verharde oprijlaan leidt naar de woning en de overige opstallen. De rijbak aan de voorzijde is 40 x 20 meter groot en gedraineerd. De stenen schuur (inclusief verdieping ca 90m²) is opgedeeld in een garage en een gedeelte met vliering. Achter de schuur staat een opstal met vier paardenboxen. De tussenruimte tussen schuur en de paardenboxen is verhard. Achter de paardenboxen bevindt zich de weide van ca. 4.000m². Deels is hier ook verharding aangebracht.

Rondom de woning is een siertuin met groen, terras en bestrating. In het oog springend is ook de vijverpartij. Op het perceel staat nog een tuinberging. Het gehele perceel is omringd door een groenrand met divers doorkijkjes richting de fraaie omgeving en ook richting de duinen van Zoutelande.

ALGEMEEN
-28 zonnepanelen
-Buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
-Na isolatie van muren en vloer
-Plafondisolatie tussen begane grond en de eerste verdieping, goed om warmte vast te houden en tevens een fijne geluidsisolatie.
-CV-ketel i.c.m. een hybride warmtepomp uit 2019
-Oplevering in onderling overleg

Kortom een compleet geheel op een mooie locatie. Graag ontvangen we u op locatie.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1975

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 20.720 m2
Inhoud: 670 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m2
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: A

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag