Verkocht
Informatie

1967

Bouwjaar

87 m2

Woonoppervlakte

216 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Arnelaan 81 , Middelburg

Rustig wonen op een leuke woonlocatie in Middelburg. Park Toorenvliedt als ‘achtertuin’ en de voorzieningen op loopafstand. In onze ogen een goede combinatie. Kom kijken en laat jezelf overtuigen door deze tweekapper met fijne tuin en garage.

WONEN
De woonkamer is lekker licht en biedt een mooi zicht op de tuin en de omgeving. Een open haard zorgt voor de juiste sfeer tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot de tuin. De keukenruimte is ruim, beschikt over een gaskookplaat, afzuiging, koelkast en oven. Tevens is er veel kastruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. In de hal dient een praktische trapkast als wasruimte en er is een toilet.

SLAPEN
Verrassend is het gegeven dat er op de verdieping maar liefst vier (slaap)kamers zijn. De twee grootste zijn voorzien van een wastafel. In het hart van de verdieping is er een badkamer die momenteel ruimte geeft aan een wastafel en douche. Vanaf de overloop leidt een zoldertrap naar de ruime bergzolder waar een dakraam voor daglicht zorgt.

TUIN EN GARAGE
De tuin is gesitueerd op het zuidoosten. Groen wordt afgewisseld met bestrating. In deze tuin is het al snel lekker zitten in de zon. Via de oprit is de tuin ontsloten. Een ander groot pluspunt is de ruime garage met water, elektra en een garagedeur. Een ideale hobbyruimte maar als de auto naar binnen moet is dat geen bezwaar alleen de oprit biedt ook ruimte aan twee auto’s.

ALGEMEEN
-2 parkeerplaatsen op eigen terrein
-Leuke woonlocatie
-Vrijstaande garage
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis.
Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1967

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 87 m2
Perceeloppervlakte: 216 m2
Inhoud: 340 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag