Verkocht
Informatie

2008

Bouwjaar

400 m2

Woonoppervlakte

20.900 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Wilgenhoekweg 33 , Serooskerke

Unieke kans, zelden komen er dergelijke objecten beschikbaar. Modern, onder architectuur gebouwd landhuis op een zeer centrale plek. Binnen een straal van 6 kilometer zijn plaatsen die Walcheren bijzonder maken te bereiken. Denk hierbij aan het (Noordzee) strand, de diverse natuurgebieden en het Veerse Meer maar ook de historische monumentensteden Middelburg en Veere. Landgoed 33 is een modern, duurzaam en riant opgezet landhuis, gebouwd in 2008 en is extra opvallend vanwege de bouwaard. De bouwopdrachtgever heeft zijn voorliefde voor staal niet onder stoelen of banken gestoken, het geheel betreft dan ook een stalen woning. Een groot voordeel hiervan zijn de ruime overspanningsmogelijkheden. Dit is duidelijk terug te zien in de ruim opgezette ruimtes. Kortom kom kijken en laat uzelf verrassen door dit bijzondere landhuis.

PERCEEL
Het landhuis is door een groen windsingel goed onttrokken aan de omgeving. Het geheel is gebouwd op een zogenaamd twee hectare plan middenin de polder. Een mooi overblijfsel van planologische beslissingen in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Voorheen heeft hier een andere woning gestaan waardoor er sprake is van een volwassen perceel. Het terrein wisselt bomen, struiken en gras af met een riante waterpartij. In onze ogen zou een mooie beeldentuin op deze locatie zeer goed passen.

WONEN
Het geheel is verdeeld in een hoofdhuis met drie slaapkamers, ruime woonkamer met keuken en een werkkamer. Het tweede deel bestaat uit een gastenverblijf met garage. Tussen deze twee delen zit een hoogteverschil wat zorg voor een speels karakter. De woonkamer is zeer ruim bemeten maar wel goed onderverdeeld in een living, keuken, eetkamer en een zithoek rondom de fraaie open haard. Diverse schuifpuien zorgen voor toegang tot het terras en tuin. De keuken is voorzien van onder ander een vaatwasser, koelkast, combi magnetron en keramische kookplaat.

Diverse binnenmuren zijn tot circa 60cm onder het plafond opgetrokken in schoonmetselwerk. Achter één van deze muren bevindt zich een riante werkkamer. Achterin het geheel bevinden zich drie slaapkamers. De grootste is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Deze slaapkamer heeft eveneens toegang tot het terras en tuin. De andere badkamer scheidt slaapkamer twee en drie van elkaar.

In de andere vleugel is er een ruimte die prima dienst kan doen als gastenverblijf. Een eigen badkamer en terras geven hiervoor de nodige privacy. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze ruimte voor andere doeleinden te gebruik. Aan de voorzijde is er een ruime garage met plaats voor twee auto’s en dan is er nog voldoende ruimte voor opslag of als werkruimte. Een praktische bijkeuken en toilet maken het geheel compleet.

BERGING & PARKEREN
Aan de achterzijde van de woning staat een ruime bergruimte en een overkapping. Ideaal voor de opslag van de tuinspullen of als hobbyruimte. Een deel van de bergruimte is in gebruik als technische ruimte. Een oprijlaan met toegangshek ontsluiten het perceel. Naast parkeren in de garage kan er ook geparkeerd worden op het eigen terrein.

ALGEMEEN
– Verwarming door middel van een warmtepomp.
– Het geheel is compleet voorzien van vloerverwarming.
– Volledige isolatie.
– Zonneboiler + cv ketel voor warm water.
– Voorzien van zonnepanelen.
– Oplevering in onderling overleg.
– Dit landhuis mag zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden.

OMGEVING
Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt, een basisschool, fitnesscentrum en twee kerken. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 2008

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 20.900 m2
Inhoud: 1.580 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 120 m2
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Energielabel: A+

Garage
Soort garage: inpandig
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag