Vraagprijs € 245.000,- k.k.
Informatie

1939

Bouwjaar

102 m2

Woonoppervlakte

144 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Anjelierenlaan 101 , Vlissingen

Eindwoning met karakter, zonnepanelen, uitbouw, berging en veel leefruimte. Oorspronkelijk gebouwd in 1939 en dat is terug te zien in leuke elementen zoals de dakvorm, dakkapellen en glas in lood ramen. Het geheel is voorzien van vier (slaap)kamers, een ruime woonkamer en een keuken met badkamer in de uitbouw. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
Met zo een 36m² aan gebruiksoppervlakte is de woonkamer ruim bemeten. Blikvanger in deze ruimte is de haardpartij met schouw. Hier is het heerlijk aangenaam vertoeven. In het verleden is de woning aan de achterzijde aangebouwd. De keukenruimte is verhuisd naar deze aanbouw waardoor de voormalige keukenruimte nu bij de woonkamer hoort. Daardoor is er veel ruimte ontstaan.

In de aanbouw bevindt zich een ruime keuken met gaskookplaat, oven, afzuigkap, vriezer en vaatwasser. Daarnaast is er heel veel kastruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De ruime badkamer zit achterin de aanbouw en is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en douche. In de hal is er een toilet en trapkast.

SLAPEN
De eerste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en twee wat kleinere (slaap)kamers. Diverse dakkapellen en ramen zorgen voor voldoende daglicht. In het oog vallen de glas in lood ramen boven het trapgat. Via een zoldertrap is de bergzolder bereikbaar. Deze is ruim van opzet en biedt leuk zicht op de fraaie kapconstructie.

TUIN
Voor- en achtertuin zijn grotendeels bestraat. Achterin de tuin staat een houten, aangebouwde berging en er is een vrije achterom. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en de voortuin op het zuiden. Er is dus altijd wel een plaatsje in of uit de zon te vinden.

ALGEMEEN
-9 zonnepanelen uit 2020, in 2023 goed voor 1.530 KwH
-Kozijnen aan de voorzijde zijn zeer recent geschilderd
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

INTERESSE?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: eindwoning
Bouwjaar: 1939

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 102 m2
Perceeloppervlakte: 144 m2
Inhoud: 409 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag