Verkocht onder voorbehoud
Informatie

1977

Bouwjaar

112 m2

Woonoppervlakte

467 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Prins Bernhardlaan 4 , Vrouwenpolder

Ruime hoekwoning met vrijstaande GARAGE op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in Vrouwenpolder. Gelegen op een riant bemeten perceel van 467m² grond en een eigen oprit. Er zijn vier slaapkamers en een royale woonkamer op de begane grond. Een complete woning met veel extra’s, die een upgrade naar de huidige woonstandaarden behoeft. Dé kans om naar eigen inzicht en smaak aan te passen en in te richten. Er zijn diverse regelingen beschikbaar om op een aantrekkelijke manier te verbeteren en te verduurzamen. We informeren u hier graag verder over. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De begane grond wordt gevormd door één grote leefruimte bestaande uit keuken en woonkamer. Bij elkaar vormt deze ruimte zo een 38m² aan woonruimte. Alle buitengevels zijn voorzien van diverse ramen waardoor er veel daglicht binnenkomt. Vanuit de woonkamer biedt een deur toegang naar de tuin en het terras aan de achterzijde. De keuken is ruim opgezet en voorzien van een gaskookplaat, oven (met wat kuren) en een afzuigkap. De begane grond wordt compleet gemaakt door een toilet en een ruime hal.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De twee grootste slaapkamers meten 14 en 11m² en zijn hiermee ruim bemeten. Doordat een deel van het plafond schuin omhoog loopt zijn er in deze kamers leuke raam- en dakvormen ontstaan. Ook de badkamer is ruim opgezet. Deze is functioneel en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wasmachineaansluiting. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop is er een cv-opstelling en vervolgens een vierde, riant slaapkamer.

TUIN
De tuin bevindt zich aan drie zijden van de woning. De achtertuin is gesitueerd op de zon. De tuin is ruim bemeten en bij elkaar zo een 380m² groot. Dit is voor een hoekwoning uniek te noemen. De tuin is ruim genoeg voor een eventuele aanbouw. Aan de achterzijde van het perceel is er een ruime garage van 27m². Een ideale hobby- of klusruimte. Er is een loopdeur, elektra en een garagedeur. De garagedeur leid naar de oprit, op deze oprit is plaats voor meerdere auto’s.

AANBOUW
Aangezien de woning voorzien is van een groot perceel is het een prima idee om de woning uit te bouwen. Om alvast wat ideeën weer te geven hebben we een aantal artist impressions aan de presentatie toegevoegd. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

ALGEMEEN
-De gevelbekleding aan de westzijde is in september 2023 vernieuwd.
-Het dak van de garage is vernieuwd in 2014
-Op de eerste verdieping zijn in 2014 kunststof kozijnen met HR glas aangebracht.
-Het platte dak van de woning is vervangen in 2023 ook zijn de nokpannen aangesmeerd.
-Energielabel C.
-Oplevering in onderling overleg.

Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Op loopafstand achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1977

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 112 m2
Perceeloppervlakte: 467 m2
Inhoud: 400 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag