Informatie

1986

Bouwjaar

138 m2

Woonoppervlakte

1.592 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Duinweg 65 , Zoutelande

Waarschijnlijk heeft u nooit geweten dat de Duinweg deze parel bevat. Aan de voet van de duinen, verscholen in het groen, vindt u deze woning. Voor de deur ligt haast een eigen bos. Groen is sowieso het thema van het perceel. Waar u zich ook in de tuin bevindt, overal ziet u groen. Bomen, struiken, borders en gras wisselen elkaar heel natuurlijk af. Bedenk daarbij dat u hier de zee kunt horen bruisen en u zult beseffen dat dit een uniek stukje Zeeland is.

WONEN
De woning zelf is gesitueerd aan de achterzijde van het perceel. Deze is in 1986 onder architectuur (Matthijs Zeelenberg) gebouwde villa heeft een lichte uitstraling. Ook hier is duidelijk dat de tuin een belangrijk onderdeel van het geheel is. Er is namelijk vanuit diverse plekken een mooi zicht op de tuin. De woonkamer is in combinatie met de eetkamer ruim bemeten. Blikvanger is de open haard. De schuifpui naar het terras is royaal. In een aparte ruimte bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en eveneens ruim bemeten. Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische bijkeuken en (wijn)kelder.

Vanuit de bijkeuken is de riante garage te bereiken. Deze is in totaal bijna 40m² groot en voorzien van een vliering. Nu een ideale ruimte voor de auto of voor een hobby. Echter mocht u de woning levensloopbestendig willen maken dan kan deze ruimte daar ook een prima mogelijkheid voor zijn. Verder is er op de begane grond nog een hal en toilet.

SLAPEN EN BADEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over een balkon. De andere twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde. Het hart van de verdieping wordt gevormd door de badkamer. Deze is ruim bemeten en voorzien van een ligbad, toilet, bidet, wastafelmeubel en toilet.

GROEN
De al eerder genoemde tuin is zeer gevarieerd. Deze wordt met liefde en aandacht onderhouden en dat is duidelijk terug te zien. Op diverse plekken zijn er verblijfplaatsen gecreëerd. Slingerpaadjes leiden door de hele tuin. In of juist uit de zon zitten is hier echt een keuze. Wij zijn van mening dat u voor een juist beeld de tuin echt met eigen ogen moet zien.

ALGEMEEN
-De woning is volledig geïsoleerd.
-De begane grond is voorzien van een fraaie marmeren vloer.
-De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
-Ruimte voor een aantal auto’s op het eigen terrein.
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1986

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 138 m2
Perceeloppervlakte: 1.592 m2
Inhoud: 690 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 5 m2
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Energielabel: C

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag