Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Informatie

1975

Bouwjaar

44 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Noordstraat 16 , Zoutelande

Recreatieappartement op circa 200 meter van het strand! Echt de ideale uitvalsbasis aan de Zeeuwse kust. Winkels en restaurants bevinden zich praktisch naast de deur. Zorgeloos recreëren aan de Zeeuwse Riviéra begint hier. U kunt ervoor kiezen om het appartement alleen zelf te gebruiken of juist (gedeeltelijk) recreatief te verhuren. U zit hier niet vast aan een park of bepaalde verhuurorganisatie.

WONEN
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig recreatiecomplex met in totaal acht appartementen. Centrale ruimte is de woonkamer met open keuken. In totaal meet deze ruimte zo een 23m². De woonkamer heeft een leuk zicht op de omgeving. De keuken is eenvoudig maar doeltreffend.

SLAPEN EN MEER
In het geheel is één slaapkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en witgoedaansluiting. Ook is er een ruime inpandige berging aanwezig. In deze ruimte bevindt zich ook de cv-ketel. Via een zoldertrap is de vliering te bereiken. Dit is een ideale opbergruimte.

Dit alles is gelegen op korte afstand van het gezellige en fraaie Zoutelandse strand. Restaurants en winkels zijn gemakkelijk aan te lopen. Een ideale locatie om te ontspannen.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van kunststof kozijnen.
-Goed te verhuren object.
-Inclusief de momenteel aanwezige inventaris en inboedel met uitzondering van wat persoonlijke zaken.
-Het platte dak is in 2023 vernieuwd.
-De VvE bijdrage bedraagt momenteel € 350,- per jaar.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn grotendeels geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1975

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 44 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 140 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag