Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

115 m2

Woonoppervlakte

139 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

de Boisotstraat 34 , Koudekerke

Stijlvolle, recent grotendeels gemoderniseerde, gezinswoning op een leuke locatie aan de rand van Koudekerke. Hier woon je in een rustige en kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen bij de hand. Daarnaast sta je binnen een paar stappen op een wandelpad richting de kust van Dishoek. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken, vier slaapkamers en een badkamer.

WONEN
De woonkamer is strak afgewerkt en voorzien van fraaie houten schuifdeuren richting hal en keuken. Door toepassing van vloerverwarming op de begane grond zijn ook de, niet altijd even fraaie, radiatoren verleden tijd. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht richting de groene straat aan de voorzijde. De keuken is een echte blikvanger. Deze keuken is perfect op maat uitgevoerd en voorzien van een vaatwasser, kokend waterkraan, oven, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en koelkast. Tevens biedt de keuken toegang tot de achtertuin. In de hal is er een toilet en een handige trapkast.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Ook deze ruimte is recent compleet gemoderniseerd. De voorste en achterste slaapkamer zijn echt ruim opgezet en ook de derde slaapkamer is goed bruikbaar. Op de tweede verdieping, te bereiken via een vaste trap, is er een ruime overloop met cv- en wasmachineopstelling. Tevens bevindt zich hier de vierde slaapkamer. Dit is wat ruimte betreft de grootste slaapkamer van allemaal.

TUIN
De achtertuin grenst aan een garageplein hierdoor is er geen directe inkijk in de achtertuin en daardoor een goede mate van privacy. Achterin de tuin staat een stenen berging. Ideaal voor het stallen van de fiets. De voortuin is netjes en verzorgd. Parkeren kan aan de straat of in één van de parkeervakken.

ALGEMEEN
-De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
-Er is een uitgebreide meterkast.
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 139 m2
Inhoud: 400 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag