Zwaan magazine

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Makelaarskantoor Zwaan en de hele de Sinke Komejan Groep? Vraag ons magazine aan en u ontvangt het blad twee keer per jaar in de brievenbus!

Een blad vol moois!
Het -magazine staat vol leuke en interessante verhalen van kopers en verkopers. We vertellen onder andere over klussers, bewoners van luxe, instapklare appartementen en bedrijven die hun pand verkopen! Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen die overal in de provincie terugkomen. Want de Sinke Komejan groep is breed vertegenwoordigd: van Zierikzee tot in Koudekerke!
Daarnaast leert u natuurlijk onze samenwerkingspartners wat beter kennen en ziet u de gezichten achter ieder kantoor. Uiteraard mag ons aanbod niet achterblijven en kunt u op het gemakje knusse huisjes, luxe villa’s en ruime appartementen bekijken.

Dan nog dit: het verschijnt maar twee keer per jaar, in de zomer en de winter. We belasten u dus zeker niet met een overload aan informatie!

Al enthousiast geworden om het Zwaan-Makelaars-magazine te lezen? Laat uw gegevens hier achter en vraag het laatste exemplaar aan. Dan krijgt u hem zo snel mogelijk in de brievenbus. Veel leesplezier!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Het laatste magazine

  Op de hoogte blijven

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief?   Volg ons ook via social media!

   "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk. "

   Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

   10

   "In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan."

   Verkoper Vlissingsestraat 34, Koudekerke, aanbevolen met een:

   10

   "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk"

   Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

   10

   "Een uitstekend team waarin klant is koning centraal staat. Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Fijn laagdrempelig contact. "

   Aankoopklant van Strijenstraat 11, Koudekerke, aanbevolen met een:

   10