Zwaan magazine

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Makelaarskantoor Zwaan en de hele de Sinke Komejan Groep? Vraag ons magazine aan en u ontvangt het blad twee keer per jaar in de brievenbus!

Een blad vol moois!
Het -magazine staat vol leuke en interessante verhalen van kopers en verkopers. We vertellen onder andere over klussers, bewoners van luxe, instapklare appartementen en bedrijven die hun pand verkopen! Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen die overal in de provincie terugkomen. Want de Sinke Komejan groep is breed vertegenwoordigd: van Zierikzee tot in Koudekerke!
Daarnaast leert u natuurlijk onze samenwerkingspartners wat beter kennen en ziet u de gezichten achter ieder kantoor. Uiteraard mag ons aanbod niet achterblijven en kunt u op het gemakje knusse huisjes, luxe villa’s en ruime appartementen bekijken.

Dan nog dit: het verschijnt maar twee keer per jaar, in de zomer en de winter. We belasten u dus zeker niet met een overload aan informatie!

Al enthousiast geworden om het Zwaan-Makelaars-magazine te lezen? Laat uw gegevens hier achter en vraag het laatste exemplaar aan. Dan krijgt u hem zo snel mogelijk in de brievenbus. Veel leesplezier!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  Op de hoogte blijven

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief?   Volg ons ook via social media!

   "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk. "

   Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

   10

   "Super. Alles top geregeld Goede service altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk personeel "

   Verkoper Binnenhof 1, Koudekerke, aanbevolen met een:

   10

   "Top makelaarskantoor, die ook in deze huidige markt, toegevoegde waarde leveren! "

   Verkoper Burchtstraat 51, Oost-Souburg, aanbevolen met een:

   10

   "Een zeer prettig contact met de makelaar, goede adviezen met betrekking tot de onderhandeling, zorgvuldig bij de beoordeling van de documenten. "

   Aankoopklant Boulevard Evertsen 92, Vlissingen, aanbevolen met een:

   9