Zwaan magazine

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Makelaarskantoor Zwaan en de hele de Sinke Komejan Groep? Vraag ons magazine aan en u ontvangt het blad twee keer per jaar in de brievenbus!

Een blad vol moois!
Het -magazine staat vol leuke en interessante verhalen van kopers en verkopers. We vertellen onder andere over klussers, bewoners van luxe, instapklare appartementen en bedrijven die hun pand verkopen! Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen die overal in de provincie terugkomen. Want de Sinke Komejan groep is breed vertegenwoordigd: van Zierikzee tot in Koudekerke!
Daarnaast leert u natuurlijk onze samenwerkingspartners wat beter kennen en ziet u de gezichten achter ieder kantoor. Uiteraard mag ons aanbod niet achterblijven en kunt u op het gemakje knusse huisjes, luxe villa’s en ruime appartementen bekijken.

Dan nog dit: het verschijnt maar twee keer per jaar, in de zomer en de winter. We belasten u dus zeker niet met een overload aan informatie!

Al enthousiast geworden om het Zwaan-Makelaars-magazine te lezen? Laat uw gegevens hier achter en vraag het laatste exemplaar aan. Dan krijgt u hem zo snel mogelijk in de brievenbus. Veel leesplezier!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Het laatste magazine

  Op de hoogte blijven

  Op de hoogte blijven van ons aanbod?   Volg ons ook via social media!

   "Wilco Wisse van Makelaarskantoor Zwaan heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van een huis in Zoutelande. Alles liep op rolletjes!"

   Aankoopklant Stormvogel 17, Zoutelande, aanbevolen met een:

   9,5

   "Kundig en altijd bereikbaar! Vriendelijke begeleiding Goede verkoop adviezen. We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. "

   Verkoper Teresastraat 7, Middelburg, aanbevolen met een:

   9,3

   "Het contact met de makelaar was deskundig, vriendelijk en persoonlijk. Ook op de communicatie met de mensen op kantoor en bereikbaarheid valt niets aan te merken. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn/haar huis wil verkopen! "

   Verkoper Kerkplein 23, Biggekerke, aanbevolen met een:

   10

   "Ze verdienen een dikke 9. Alles prima. Ze zijn deskundig, service gevoelig, denken met de klant mee en niet onbelangrijk een zeer redelijke prijs. Deze makelaar kan ik zeker een ieder aanbevelen. "

   Verkoper Sint Kruislaan 19, Vlissingen, aanbevolen met een:

   9,0