Verkocht
Informatie

1975

Bouwjaar

77 m2

Woonoppervlakte

204 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Westerzicht 801 , Vlissingen

Instapklare woning met diverse extra’s, gelegen op een ruim perceel en voorzien van een eigen parkeerplaats. Geen zin om te klussen? Dan is dit echt een geschikte woning. Het geheel is afgelopen jaren gemoderniseerd en aangepast naar de eisen van nu. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en vanwege de aanwezigheid van een ruime vide is er in de woonkamer een speels karakter ontstaan. Er is een leuk zicht op, en via een dubbele tuindeur, toegang tot de achtertuin. Keuken en woonkamer vormen samen een grote ruimte van zo een 32m². De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Deze is voorzien van een zes pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken zijn de hal en het toilet bereikbaar. Ook voor deze ruimtes geldt dat ze strak zijn afgewerkt.

Een pluspunt op de begane grond is de ruime bijkeuken. Deze ruimte is praktisch van opzet en voorzien van een wasruimte. Voorheen was deze ruimte in gebruik als slaapkamer met badkamer. Vanuit deze ruimte zijn de veranda en achtertuin te bereiken.

SLAPEN EN BADEN
Vanuit de woonkamer geeft een trapopgang toegang tot de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers (beiden voorzien van bergruimtes) en een badkamer. Diverse (dak)ramen zorgen voor voldoende lichtinval. Tevens is er, vanwege de vide, een leuke ‘verbinding’ met de woonkamer De badkamer is vanuit beide slaapkamers te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de grootste slaapkamer is (via een losse trap) de vliering te bereiken. Deze vliering doet met name plaats als ruimte voor de cv.

BUITEN
Recent is in de tuin de berging geheel vernieuwd. Deze is beduidend groter dan voorheen en voorzien van een aangebouwde veranda, uiteraard bedoeld om heerlijk te ontspannen. De tuin is verzorgd aangelegd en voorzien van bestrating met borders en een eigen ontsluiting. Tevens is er aan de voorzijde van de woning een eigen parkeerplaats.

ALGEMEEN
-De gevels is grotendeels voorzien van kunststof gevelbekleding.
-Het buitenschilderwerk is geschilderd in 2020.
-De veranda en schuur zijn gebouwd in 2020.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Westerzicht is een prima woonwijk en is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt, snackbar, apotheek en (basis)scholen. Het centrum van Vlissingen en de boulevard bevinden zich op fietsafstand. Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1975

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 77 m2
Perceeloppervlakte: 204 m2
Inhoud: 310 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 11 m2
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag