Verkocht
Informatie

1992

Bouwjaar

87 m2

Woonoppervlakte

11 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Oranjedijk 62 ., Vlissingen

Dit is uw kans! Oranjedijk 62, gelegen op één van de mooiste locaties van Vlissingen. Vanaf het appartement op de bovenste (6e)verdieping is er werkelijk een fenomenaal uitzicht op de Westerschelde. U wordt hier wakker met zicht op fraaie zonsopkomst en een skyline richting de overkant van de Westerschelde. Verder wordt het decor gevuld met passerende boten. Formaat vanaf het kaliber zeilboot tot aan s ’werelds grootste containerreuzen. Dit uitzicht verveeld werkelijk nooit. Het zicht op de Westerschelde is misschien nog wel mooier dan vanaf de boulevard maar dan zonder de nadelen zoals verkeersgeluiden.

Daarnaast staat u binnen een paar stappen in het centrum van Vlissingen. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Uitwaaien kan voor de deur door een tochtje over de Oranjedijk en omgeving. Een eigen parkeerplaats voor de deur zorgt ervoor dat u ook zo weer op weg bent naar een andere bestemming zoals de steden Antwerpen en Breda die in circa 1 uur bereikbaar zijn.

Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer, open keuken en een badkamer. De woonkamer is ruim van opzet en vormt met de keuken één grote ruimte. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Op dit balkon is het heerlijk vertoeven in de Zeeuwse zon met als achtergrond het al eerder genoemde uitzicht. De keuken bevindt zich aan de voorzijde met een leuk uitzicht over de Vlissingse binnenstad. De keuken is verzorgd en voorzien van onder meer een combi magnetron, gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De badkamer is vanuit de twee slaapkamers en vanuit de hal bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De slaapkamers zijn prima van formaat. De slaapkamer met uitzicht op de Westerschelde is voorzien van een brede schuifdeur richting de woonkamer. Een hal en separaat toilet maken het gehaal af.

Vanuit de centrale hal is zowel via de lift als via de trap de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping is er een handige berging. Uiteraard voert de lift ook naar de zesde verdieping, waar het appartement zich bevindt.

GOED OM TE WETEN
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.
-Eigen parkeerplaats.
-Gezamenlijke fietsenberging.
-Gelegen op de topetage van het complex, dus geen bovenburen!
-VvE bijdrage € 289,00 per maand.

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1992

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 87 m2
Perceeloppervlakte: 11 m2
Inhoud: 265 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 5 m2
Tuin:

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag