Vraagprijs € 575.000,- k.k.
Informatie

1972

Bouwjaar

159 m2

Woonoppervlakte

569 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Kerkring 18 , Grijpskerke

Makelaarskantoor Zwaan heeft het genoegen namens haar opdrachtgever dit woonhuis in de dorpskern van Grijpskerke te koop aan te bieden. De woning is goed gelegen op een rustige, kindvriendelijke en mooie woonlocatie aan de karakteristieke Kerkring.

WOONHUIS
Op de begane grond bestaat de woning uit een uitgebouwde woonkeuken en een riante woonkamer met zicht op de ring en tevens ook op de diepe achtertuin. Een schuifdeur zorgt voor verbinding tussen de woonkamer en het terras. De leefruimte op de begane grond is ruim en mede door de aanwezigheid van diverse raampartijen ook lekker licht.

Heel handig en praktisch is de extra ruimte naast de keuken. Deze multifunctionele ruimte is opgedeeld in diverse separate ruimtes en kunnen prima dienst doen als bijkeuken, hobbyruimte of kantoor. Verder is er op de begane grond nog een ruime hal en toiletruimte.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime en daarmee goed bruikbare slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is onderverdeeld in een ruime overloop en vierde slaapkamer.

TUIN
De tuin is ruim van opzet en zeer diep. Achterin de tuin staat een houten schuur met terras. De tuin is voorzien van groen en veel gras. Er is een hoge mate van privacy aanwezig. De ligging van het geheel aan de karakteristieke kerkring zorgt voor extra veel woonplezier.

KENMERKEN:
–Bouwjaar 1972 en uitbouw 1990.
–Voorzien van kunststof kozijnen.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een huisarts, basisschool en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1972

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 159 m2
Perceeloppervlakte: 569 m2
Inhoud: 580 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag