Verkocht
Informatie

1973

Bouwjaar

122 m2

Woonoppervlakte

403 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Reigershoutstraat 44 , Grijpskerke

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen op een rustige woonlocatie? Dan is dit echt een woning waar u moet komen kijken. De woning dient gemoderniseerd en aangepast te worden naar de wooneisen van deze tijd maar na modernisatie woont u hier op een prima en rustige woonlocatie. Daarnaast is het perceel goed afgestemd op de woning en is de woning ruimer dan u wellicht op het eerste gezicht vermoed. Vier slaapkamers, een ruime woonkamer, fijne garage en een achtertuin met de nodige privacy verhogen het wooncomfort. Van harte welkom voor een bezoek op locatie.

WONEN EN SLAPEN
De doorzonwoonkamer is circa 27m² groot en voorzien van diverse raampartijen waardoor er veel daglichtinval aanwezig is. Aansluitend aan de woonkamer is er momenteel een dichte keuken. Door deze samen te voegen met de woonkamer kan er een riante leefruimte ontstaan. Momenteel is de keuken voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

De centrale hal is de verdeelruimte van de woning. Via deze ruimte zijn alle zijn alle ruimtes op de begane grond te bereiken, daarnaast treft u een trap naar de eerste verdieping. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim bemeten. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van bergruimte. De overloop is voorzien van een cv-opstelling. In onze ogen is het een goed idee om op de verdieping, aan de achterzijde, één of twee dakkapellen te plaatsen. Dit is niet persé nodig voor de hoogte maar het zal wel zorgen voor meer effectieve leefruimte en meer daglichttoetreding.

GARAGE EN TUIN
De garage is voorzien van water, elektra en verwarming. In totaal is deze circa 17m² groot, voorzien van een garagedeur en een loopdeur naar de tuin. De tuin is voorzien van bestrating en diverse soorten aan groen. De achterburen bevinden zich op relatief grote afstand waardoor er in de achtertuin de nodige privacy is. Er is altijd wel een plekje in of juist uit de zon te vinden. Aan de voorzijde is er een handige oprit en tevens is er aan de straat voldoende parkeergelegenheid.

Om u alvast een idee te geven van een mogelijke alternatieve inrichting hebben we naast de huidige plattegrond ook een aangepaste plattegrond van de begane grond en de eerste verdieping aan de presentatie toegevoegd.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbele beglazing.
-Verouderde cv-ketel.
-Betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

OMGEVING
Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1973

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 403 m2
Inhoud: 495 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag