Informatie

1990

Bouwjaar

194 m2

Woonoppervlakte

872 m2

Perceeloppervlakte

5

Slaapkamers

Oostgatlaan 8 ., Koudekerke

Bent u op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust waar u de zee kunt horen ruisen? Een unieke kans op een locatie met de zee, bos en duinen in de nabijheid en omgeven door natuur. Oostgatlaan 8 is een complete villa met een fraaie tuin. Het geheel staat op een kavel van 872m², is goed onderhouden, in 2021 nog voorzien van een nieuwe, luxe keuken en recent nog van zonnepanelen. Het geheel is te gebruiken als permanent verblijf maar ook als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, is hier te verwezenlijken.

LOCATIE
Wat meteen opvalt is de ligging aan de rand van een bebouwde omgeving. Hierdoor grenst de woning aan de achterzijde aan een bosstrook van Staatsbosbeheer waardoor er een hoge mate van privacy is. Ook in de nabije omgeving is er veel groen en natuur, dit versterkt het woongenot. Vanaf deze locatie staat u binnen enkele passen lopen aan de voet van de duinen en toch kenmerkt het geheel zich door de aanwezigheid van rust. Voor westenwinden ligt de tuin in de luwte. Wat ons betreft een ideale combinatie.

WONEN
De woonkamer is heel licht en zeer ruim bemeten met als blikvanger de haardpartij. Door aanbouw van twee ‘vleugels’ heeft het geheel veel extra ruimte. De linkervleugel maakt onderdeel uit van de leefruimte op de begane grond en is momenteel in gebruik als extra living. Zowel vanaf deze plek als vanuit de rest van de woonkamer is er zicht op en verbinding met de fraaie tuin.
In 2021 is de keuken geheel vernieuwd. Deze luxe ruimte is voorzien van een koelkast, vaatwasser, Quooker, inductie kookplaat met afzuiging en oven. Aansluitend is er in de rechtervleugel een praktische bijkeuken voorzien van wasmachine- en cv opstelling. Achter de bijkeuken is er nog meer ruimte welke momenteel dient als kastenruimte.

SLAPEN & MEER
Drie slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping maken het geheel goed bruikbaar als familiehuis. De hoofdslaapkamer is ruim bemeten maar ook de andere slaapkamers zijn zeer goed bruikbaar. Alle slaapkamers hebben een eigen toegang tot een balkon. De woning is namelijk voorzien van een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een ligbad. Vanaf de overloop is via een vlizo trap toegang naar de ruime bergzolder, ideaal voor het opslaan van spullen.
Beide vleugels hebben ook ruimte op de eerste verdieping. Beide ruimtes zijn goed te gebruiken als hobbyruimte of werkruimte aan huis. Voorheen waren deze ruimtes in gebruik als slaapkamer. Diverse ronde ramen en een dakraam zorgen op een speelse manier voor voldoende daglicht.

TUIN
Een groene oase met mooie en symmetrische zichtlijnen. De tuin wordt met veel zorg en aandacht onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar. Er zijn diverse borders en terrassen, afgewisseld met gras. De in 2020 geplaatste stenen berging is een goede aanvulling op het geheel. Deze berging is goed te gebruiken voor de opslag van tuinspullen. Er zijn diverse terrassen aanwezig die elk hun eigen zonligging hebben waardoor het mogelijk is om een plekje in of juist uit de zon op te zoeken.
Parkeren kan op eigen terrein, op de grote oprit aan de voorzijde is plaats voor diverse auto’s.

IN HET KORT
-Grotendeels vloerverwarming op de begane grond.
-Bouwjaar woning 1990, vleugel westzijde 2002 en de stenen berging is uit 2020.
-Schilderwerk (grotendeels) uitgevoerd in 2022 en 2023.
-8 zonnepanelen uit 2023.
-Oplevering in onderling overleg.

DISHOEK
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1990

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 194 m2
Perceeloppervlakte: 872 m2
Inhoud: 740 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 6 m2
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: B

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag