Verkocht
Informatie

1957

Bouwjaar

102 m2

Woonoppervlakte

129 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Weststraat 7 , Koudekerke

Hoekwoning op een rustige woonlocatie in hartje Koudekerke. Zonnige tuin op het zuiden en meer ruimte dan je in eerste instantie verwacht. Mede door een forse aanbouw aan de achterzijde is er een behoorlijk aantal vierkante meters aan woonoppervlakte aanwezig. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een andere, ruime en groene tuin waardoor er een hoge mate van privacy aanwezig is.

WONEN
De woonkamer is ruim bemeten en voorzien van grote ramen voor voldoende lichtinval. Een grote open haard met schouw maakt het geheel compleet. Vanuit de woonkamer is er ook een leuk uitzicht op de tuin. De keukenruimte is ruim van opzet en bevindt zich deels in de aanbouw. Aangrenzend is er een praktische bijkeuken met toegang tot de achtertuin en ook naar het toilet, een kleine badkamer met douche en wastafel, een separate toiletruimte en een ruimte met cv-opstelling en witgoedaansluiting. In de hal is er nog een verdiepte provisieruimte.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er momenteel twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is één grote slaapkamer geworden, dit waren er voorheen twee. Dit is relatief eenvoudig weer te herstellen. Aan de voorzijde is er een tweede slaapkamer. Beide slaapkamers kenmerken zich door de aanwezigheid van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Vanwege de wat beperkte hoogte mag de tweede verdieping niet bij het officiële woonoppervlakte gerekend worden. De ruimte met dakkapel heeft kan echter prima dienst doen als (kinder)slaapkamer en daarnaast. De zolder geeft echt een meerwaarde aan het geheel.

TUIN
De tuin is goed gesitueerd op de zon en voorzien van een terras, gras en groen. Ook is er een houten berging aanwezig. Een regenwaterpomp zorgt voor het juiste karakter. De tuin is via een pad aan de zijkant van de woning ontsloten richting de Weststraat.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbele beglazing.
-Een dakopbouw op de tweede verdieping zorgt voor extra ruimte.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op relatief korte termijn.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1957

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 102 m2
Perceeloppervlakte: 129 m2
Inhoud: 385 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: F

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag