Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

118 m2

Woonoppervlakte

123 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Diezestraat 11 , Oost-Souburg

Handen uit de mouwen! Je kunt hier echt helemaal je eigen twist aan geven. Wat je koopt is een zee aan ruimte met een inpandige garage, oprit en tuin. Binnen heeft de tijd enigszins stil gestaan. De locatie is goed te noemen, de achterzijde grenst aan een brede groenstrook. Kom binnenkijken en pak je kans.

Deze woning betreft een zogenaamde drive-inwoning met een garage op de begane grond. Achter deze garage is er een kamer die dienst kan doen als kantoor of slaapkamer. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de achtertuin. Een ruime hal met toilet maken de begane grond compleet.

Wonen doe je hier op de eerste verdieping. Een ruime woonkamer van ca. 33m² geeft een leuk zicht op de omgeving aan de achterzijde. Deze kenmerkt zich door het nodige groen. De keukenruimte aan de voorzijde is eveneens ruim van opzet. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping.

De tweede verdieping bestaat uit twee riante slaapkamers en in het hart een badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. De achterste slaapkamer waren er voorheen twee. Dit is eventueel weer te herstellen. Vanaf de overloop is er nog een toegangsluik naar het platte dak.

Aan de voorzijde is er een handige oprit met plaats voor een auto. De achtertuin is gelegen op het westen en doordat er geen directe achterliggende bebouwing is gesitueerd is er relatief veel privacy.

ALGEMEEN
-Voorzien van dakisolatie en deels voorzien van dubbele beglazing.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 118 m2
Perceeloppervlakte: 123 m2
Inhoud: 450 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: inpandig
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag