Verkocht
Informatie

1890

Bouwjaar

75 m2

Woonoppervlakte

120 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Brugstraat 2 , Terneuzen

Verrassende woning op een leuke woonlocatie in Terneuzen. Vrijstaande woning op een perceel van 120m² eigen grond. Veel leefruimte op de begane grond en een verdieping die ruimte biedt aan twee ruime slaapkamers.

WONEN
De indeling is origineel te noemen. Bij binnenkomst stap je direct binnen in de eetkamer, door middel van een deur is deze verbonden met de woonkamer. Bij elkaar toch goed voor zo een 29m² aan woonoppervlakte. In de woonkamer is een handige trapkast aanwezig en er is, via een groot raam aan de voorzijde, goed zicht op de omgeving.

In het verleden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In deze uitbouw bevinden zich een keuken, ruime bijkeuken, toilet en badkamer. Tevens is er vanuit de bijkeuken een vlizotrap naar een kleine bergzolder boven de aanbouw. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een keramische kookplaat. De keuken is inmiddels op leeftijd. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin.
De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. In een separate ruimte is er een toilet. Vanuit de eetkamer vertrekt er een trap naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping bevindt zich een riante overloop met twee dakramen. Ook zijn hier twee kleine slaapkamers gecreëerd. Naar onze mening zijn er op deze verdieping twee goed bruikbare slaapkamers te realiseren. Echter is het aan jouw om hier mee aan de slag te gaan.

TUIN
De achtertuin lijkt optisch beduidend groter dan de werkelijkheid, dit komt doordat er een kadastraal perceel in gebruik is wat geen eigendom is van de eigenaar van Brugstraat 2, hetzelfde geldt voor een de ruime prefab betonnen berging aan de zuidzijde van de woning. Deze werd gebruikt door de eigenaar van Brugstraat 2 echter deze is geen eigendom. De tuin is gesitueerd op het westen. Een plekje in de zon is geen probleem. Er is ook nog een kleine tuin aan voor- en zijkant.

Verkocht wordt het kadastrale perceel gemeente Terneuzen sectie T nummer 688. In de verkooppresentatie is dit perceel oranje gekleurd. Dit perceel is 120m² groot. Aan de overige in gebruik zijnde percelen kunnen geen rechten worden ontleend, deze worden niet mee verkocht. Hoe deze situatie is ontstaan is onbekend. Het is ook niet mogelijk om dit exact te achterhalen bij de verkoper, te meer doordat deze vertegenwoordigt wordt door een derde partij die ook niet bekend is met de ontstane situatie.

ALGEMEEN
-Cv ketel van circa 11 jaar oud.
-Oplevering in onderling overleg.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1890

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 75 m2
Perceeloppervlakte: 120 m2
Inhoud: 215 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: F

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag