Verkocht
Informatie

1930

Bouwjaar

87 m2

Woonoppervlakte

95 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Glacisstraat 29 , Vlissingen

Centraal gelegen in het hart van Vlissingen. Vanaf deze locatie heb je geen auto en zelfs geen fiets nodig. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand van de woning. De woning is compleet, voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer (ca. 36m²) en keuken in de uitbouw. Wat opvalt is het hoge en fraaie balkenplafond in de woonkamer. Kom binnenkijken voor het juiste beeld.

WONEN
De woonkamer is ingedeeld in een living aan de voorzijde en eetkamer aan de achterzijde. Wat opvalt is de hoge mate van daglichttoetreding, de hoogte, de fraaie vloer en het al eerder genoemde balkenplafond. Een sfeerhaard maakt het compleet. In de uitbouw is een keuken geplaatst. Deze is voorzien van een gaskookplaat, nieuwe koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken loop je zo de tuin in. Achterin de uitbouw bevindt zicht het toilet met tevens de wasmachineaansluiting.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn twee goed bruikbare slaapkamers aanwezig. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Het hart van de verdieping wordt gevormd door de ruime badkamer. Deze beschikt momenteel over een douche, toilet en wastafel.

TUIN
De tuin is grotendeels bestraat. Een aantal bloempotten zorgen, in combinatie met een zitje tegenaan het huis, voor de gezelligheid. Achterin de tuin staat een houten berging. Dit is een ideale opslagruimte.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van kunststof kozijnen.
-De houten kozijnen zijn recent aan de buitenzijde geschilderd.
-Recent voorzien van nieuwe gas- en waterleiding. Tevens is de riolering vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg. Dit kan op korte termijn.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1930

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 87 m2
Perceeloppervlakte: 95 m2
Inhoud: 300 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag