Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Informatie

1930

Bouwjaar

73 m2

Woonoppervlakte

7.523 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Boudewijnskerke 10 , Zoutelande

Een fraaie woonlocatie nabij natuur, zee, duinen en strand. Gelegen in het buurtschap Boudewijnskerke tussen Zoutelande en Westkapelle. Echt vrij wonen in het buitengebied wordt steeds zeldzamer, hier is het mogelijk! Rust en ruimte zijn de kernwoorden voor dit geheel. Het perceel is maar liefst 7.523m² groot.

DEZE LOCATIE IS GESCHIKT VOOR PERMANENTE ALS OOK RECREATIEVE (EIGEN) BEWONING.

Momenteel bestaat het object uit een twee-onder-één-kapwoning met een half vrijstaande schuur, paardenboxen, een rijbak en een riante weide. De woning is voorzien van een eenvoudige keuken, een ruimte die kan dienen als woonkamer, een badkamer en een slaapzolder. De woning is verouderd en eenvoudig uiteraard kunt u ervoor kiezen om deze compleet te renoveren en eventueel uit te breiden.
Echter gezien de ligging van de woning en de mogelijkheden op het perceel zien wij ook goede mogelijkheden om te kiezen voor nieuwbouw. Conform huidige bestemmingsplan mag er een woning gebouwd worden die voldoet aan de onderstaande specificaties.

HOOFDGEBOUW
-Het hoofdgebouw wordt gebouwd in het bouwvlak.
-De goot- en bouwhoogte bedragen respectievelijk 6 en 10 meter.
-De inhoud bedraagt ten hoogste 750m³.
-Indien gebouwen worden afgedekt door een constructie van één of meer hellende dakvlakken, bedraagt de dakhelling, ten hoogste 65°.

AAN-, UIT- EN BIJGEBOUWEN
-De gezamenlijke oppervlakte van aan-, uit,- en bijgebouwen bedraagt 60m² met een maximum bebouwd oppervlak van 40% van het bouwperceel.
-De goot- en bouwhoogte bedragen respectievelijk 3,3 en 7 meter.
-Een kap is verplicht.
-Bijgebouwen dienen minimaal 3 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden.
-Bijgebouwen mogen worden gebouwd binnen een afstand van 25 meter van de woning, gemeten vanaf de dichtstbijzijnde gevel van de woning en dienen ten dienste te staan aan de bestemming van het perceel.
-Tevens is het, onder voorwaarden, mogelijk om een aan-, uit- of bijgebouw te gebruiken als recreatief nachtverblijf.

Het geheel bestaat uit drie kadastrale percelen. De woonbestemming rust op het kadastrale perceel Valkenisse E 1541, groot 658m². Op dit perceel staan momenteel de woning en de andere opstallen. De andere kadastrale percelen, te weten Valkenisse E 1871 (3.810m²) en Valkenisse E 1780 (3.055m²) hebben een agrarische bestemming.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand,. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse? Onze makelaar Wilco Wisse helpt u graag verder.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1930

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 73 m2
Perceeloppervlakte: 7.523 m2
Inhoud: 265 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin:

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: F

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag